Εμπορικές Εφαρμογές

Οι εμπορικές εφαρμογές που παρέχει η εταιρεία μας αφορούν καταστήματα που εκδίδουν μόνο τιμολόγια ή καταστήματα που επιθυμούν να έχουν μια πλήρη διαχείριση της αποθήκης, των πελατών, του ανθρώπινου δυναμικού και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

e-Timologia

Το e-Timologia είναι μια εφαρμογή όπου ο χρήστης μπορεί να εκδώσει μόνο τιμολόγια. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και σας εγγυάται τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Είναι το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα της αγοράς, διαθέτει όλους τους τύπους παραστατικών και συνδέεται και με τρίτα προγράμματα.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Simply invoice

Η Simply πρωτοστατεί και στις εφαρμογές της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Σας παρέχει ευελιξία στον τρόπο συνδεσιμότητας και στο τρόπο εκτύπωσης, το προσαρμόζεστε στις δικιές σας ανάγκες και απαιτήσεις και διαχειρίζεστε την αποθήκη σας χωρίς πρόβλημα.

Entersoft

Η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα της. Είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

Edasys

Το EDASYS είναι μια εμπορική εφαρμογή και ήρθε να σας λύσει τα χέρια, με την αξιοπιστία της Microsoft Azure Cloud.
Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες και μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με λιανικές και χονδρικές πωλήσεις. Διαθέτει 3 εκδόσεις: EDASYS PRO, EDASYS ADVANCE, EDASYS ECR.

Ποιά Εμπορική Εφαρμογή είναι η κατάλληλη επιλογή για την επιχείρησή μου;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και μάθετε τι μπορεί να κάνει η PraxiPOS για εσάς!