Με απλά λόγια

Το λογισμικό του iotCloud σας δίνει ποικίλες και ξεχωριστές δυνατότητες για την επιχείρησή σας, όπως στατιστικά, online παραγγελίες και συνδεσιμότητες.

Τι κάνει το iotCloud ξεχωριστό;

Το συγκεκριμένο λογισμικό διαθέτει διάφορα modules. Τι είναι τα modules; Είναι μια σειρά από ξεχωριστές εφαρμογές οι οποίες αν συνδυαστούν μεταξύ τους, δίνουν μια καλύτερη εκδοχή της εφαρμογής. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις έξτρα εφαρμογές που έχετε τη δυνατότητα να εντάξετε στο πρόγραμμα, οι οποίες αφορούν στατιστικά στο cloud, σύνδεση με e-shop και ηλεκτρονικές υπηρεσίες διανομής φαγητού και σύνδεση των υποκαταστημάτων.

Ενδεικτικά modules για τη σύνδεση υποκαταστημάτων

Transporter Client: Μια εφαρμογή που τοποθετείται στα υποκαταστήματα χρησιμοποιείται και για να μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο τα παραστατικά πωλήσεων στον κεντρικό υπολογιστή (Server) της επιχείρησης.

Transporter Server: Το σύστημα που τοποθετείται στον κεντρικό server της επιχείρησης αναλαμβάνει τη συγχώνευση και διαχείριση των παραστατικών που προέρχονται από τα υποκαταστήματα.

Τι άλλο μου παρέχει το iotCloud;

Συνδέστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τη βασική έκδοση του προγράμματος, ώστε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες σας.

Η εφαρμογή που εκτελείται αναλαμβάνει να ενσωματώνει τις παραγγελίες που προέρχονται από την πλατφόρμα του e-food και αυτές κατευθύνονται και διαχειρίζονται στα αντίστοιχα παρασκευαστήρια.

Η εφαρμογή που εκτελείται αναλαμβάνει να ενσωματώνει τις παραγγελίες που προέρχονται από την πλατφόρμα της Wolt και αυτές κατευθύνονται και διαχειρίζονται στα αντίστοιχα παρασκευαστήρια.

Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης αποστολής των εκδοθέντων παραστατικών στην πλατφόρμα myData, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η επίδραση στην εφαρμογή παραμένει αμελητέα.

Η πλατφόρμα είναι εγκατεστημένη στον κεντρικό υπολογιστή και προβάλλει τον κατάλογο των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημα.

Ένα online εργαλείο που παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις του καταστήματος, καλύπτοντας τη περίοδο όλου του χρόνου.

Ένα online εργαλείο που παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις του καταστήματος, καλύπτοντας τη περίοδο 6 μηνών.

Είναι η Android Ταμειακή Μηχανή η κατάλληλη επιλογή για την επιχείρησή μου;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει η PraxiPOS για εσάς!