Ηλεκτρονική έκδοση παραστατικών και ηλεκτρονικά βιβλία για ελεύθερους επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών

Πρεμιέρα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης από φέτος, στην ηλεκτρονική εποχή μπαίνουν από φέτος οι συναλλαγές των επιτηδευματιών μεταξύ τους, αλλά και με την εφορία, καθώς η αγορά εγκαταλείπει από φέτος τα παραδοσιακά τιμολόγια και βιβλία, για να υποδεχθεί τα ηλεκτρονικά φορολογικά στοιχεία.

Με τη μετάβαση στην ηλεκτρονική εποχή, όλες οι λογιστικές εγγραφές επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών δεν θα φυλάσσονται πλέον μόνον στα λογιστήρια τους, αλλά θα αποστέλλονται και θα διασταυρώνονται on line στις βάσεις δεδομένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Το νέο σύστημα γίνεται υποχρεωτικό καθεστώς για όλους.

Τι θα σημαίνουν όλα αυτά;
–Η ΑΑΔΕ θα μπορεί να γνωρίζει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο τους τζίρους των πωλήσεων κάθε επιχείρησης ή επαγγελματία.
–Περιορίζεται δραστικά ο κίνδυνος έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων, καθώς η διασταύρωση θα γίνεται online και όχι με πολύμηνη καθυστέρηση -ή και με μαγνητικές δισκέτες σε ορισμένες περιπτώσεις!

Από την άλλη, παίρνει τέλος και ο «βραχνάς» των φορολογουμένων για μια σειρά υποχρεώσεων υποβολής δηλώσεων που τους επιβάλλονται για ελεγκτικούς λόγους ως σήμερα (όπως συγκεντρωτικές τιμολογίων, ΜΥΦ κλπ).

Ακόμα και η υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ δεν θα έχει αξία, αφού τα στοιχεία που αναγράφονται στις δηλώσεις αυτές θα προκύπτουν αυτομάτως με την ενημέρωση των βιβλίων

Τι προσφέρει η εφαρμογή μας

Ενημέρωση με ασφάλεια την MyData

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση σε 5 λεπτά

Ενημέρωσε τον λογιστή σου με ένα click

Εξειδικευμένη Τιμολόγηση για τον κλάδο της Παροχής Υπηρεσιών

Πλεονεκτήματα προγράμματος έκδοσης παραστατικών

› Διαχειριστείτε ψηφιακά τις αποδείξεις / τιμολόγια  παροχής υπηρεσιών σας, εκτός από την εκτύπωση σας παρέχει την αυτόματη αποστολή στην Mydata στον λογιστή σας και στον πελάτη σας με email.

› Η εφαρμογή διαχειρίζεται απεριόριστο «όγκο» δεδομένων χωρίς να χρειάζεται να κάνετε «άνοιγμα νέας χρήσης» η διαγραφή προηγούμενων δεδομένων

› Η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

› Δεν κινδυνεύει να βρεθεί το πελατολόγιο σας στα χέρια του ανταγωνισμού. Η εφαρμογή είναι «τοπική» και όχι  σε κάποιο «απομακρυσμένο υπολογιστή»

› Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες ελεύθερων επαγγελματιών στο κλάδο της παροχής υπηρεσιών

› Η εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε επαγγελματικά παραστατικά με την επωνυμία και το λογότυπο σας αποθηκεύοντας το με ασφάλεια για τα επόμενα 30 χρόνια

› Η εφαρμογή σας παρουσιάζει αυτόματα ότι παραστατικά σας έχουν εκδώσει οι προμηθευτές σας

› Η εφαρμογή ενσωμάτωσε το κουμπί «αποστολή στον λογιστή» και έγινε το απαραίτητο εργαλείο για εσάς

Φόρμα Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εαν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το UniWin, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας