SimplyPos
Έλεγχος και Διαχείριση από Παντού

Ολοκληρωμένο Σύστημα Λιανικών Πωλήσεων.

Τα επιτυχημένα

λειτουργούν απλά.

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα προγράμματα λιανικής

Το Simply POS διαφέρει, τρέχει σε όλες τις συσκευές και δεν απαιτεί εγκατάσταση και ρυθμίσεις για να λειτουργήσει.

Πάρτε τον έλεγχο

της επιχείρισής σας

Βήμα 1

Δημιουργήστε δωρεάν προφίλ καταστήματος στο www.simplypos.gr/try

Βήμα 2

Συνδέστε την ταμειακή μηχανή στο router

Βήμα 3

Και είστε έτοιμοι!

Ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Cloud

Ολοκληρωμένο εμπορικό και οικονομικό σύστημα αποτελούμενο από αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές, χρεώστες / πιστωτές καθώς και όλες τις σχετικές κινήσεις και καρτέλες πωλήσεων, αγορών, εισπράξεων & πληρωμών προκειμένου να έχετε τον απόλυτο έλεγχο
Διαχειριστείτε τα παραστατικά σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο αξιοποιώντας την ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών στους πελάτες σας. Εκτυπώστε μόνο τα παραστατικά που είναι απολύτως απαραίτητο και κερδίστε χρόνο και χρήμα.
Απολαύστε πλήθος ψηφιακών ευκολιών όπως αναζήτηση και αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων πελατών και προμηθευτών με το ΑΦΜ τους καθώς και την ενημέρωση των ψηφιακών λογιστικών βιβλίων της πλατφόρμας My Data από την ΑΑΔΕ.

Ιδανικό για κάθε κατάστημα

Στο σύγχρονο περιβάλλον του Mini market οι πωλήσεις με Bar code, οι πολλαπλές συναλλαγές σε αναμονή, οι συχνές απογραφές και οι μεγάλες ουρές πελατών αποτελούν καθημερινές διαδικασίες. Ρωτήστε μας για το πως μπορεί το Simply να απλοποιήσει την καθημερινότητά σας.
Απογειώστε το Cafe ή το Fast food σας με δυνατότητες όπως η επιλογή συστατικών και επιπλέον υλικών ενώ εκτελείτε τις παραγγελίες σας γρήγορα σε συνεργασία με την κουζίνα μέσω του εκτυπωτή παραγγελιών.
Μοναδικές δυνατότητες όπως το σύστημα πιστότητας πελατών, η διαχείριση εγγυήσεων και Serial numbers είναι μόνο λίγες από τις δυνατότητες που καθιστούν το Simply το δεξί χέρι κάθε ενημερωμένου επιχειρηματία της λιανικής.
Η αποτελεσματική διαχείριση αποθέματος των ζυγιζόμενων ειδών είναι ζήτημα υψηλής σπουδαιότητας για πολλούς τύπους καταστημάτων. To Simply διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις αγορές, τις πωλήσεις και τις καταστροφές τόσο των ζυγιζομένων όσο και των τεμαχιακών προϊόντων.

Αισθανθείτε ασφαλείς
Βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια

Διαχείριση πολλαπλών καταστημάτων

›  Ενιαίο αρχείο ειδών αποθήκης

Διαχειριστείτε την αποθήκη όλων των καταστημάτων σας μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον. Από τη στιγμή που δημιουργηθεί ένα νέο είδος, το είδος αυτό είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια άλλη ενέργεια.

› Ενιαίο αρχείο πελατών / προμηθευτών

Οι πελάτες σας αναγνωρίζονται από όλα τα καταστήματα του δικτύου σας εξασφαλίζοντας μια ενιαία εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης ανεξάρτητα από την τοποθεσία που επιλέγουν να επι- σκεφτούν για τις αγορές τους.

› Εσωτερικές διακινήσεις εμπορευμάτων

Ανεβάστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας σε υψηλότερο επίπεδο αξιοποιώντας εφαρμογές όπως την πληροφόρηση διαθεσιμότητας ενός είδους σε ένα άλλο κατάστημα του δικτύου σας ή μεταφορά του είδους στο κατάστημα τις επιθυμίας του πελάτη για αποστολή ή παραλαβή.

› Ενοποιημένη εμπορική και οικονομική πληροφόρηση

Λάβετε αποφάσεις βασισμένες σε πραγματικά δεδομένα πωλήσεων που παράγονται από το σύστημα ενοποιημένων αναφορών του Simply. Αναγνωρίστε τα είδη και τις κατηγορίες με το μεγαλύτερο τζίρο και κέρδος, επιβραβεύατε τους υπαλλήλους με τις μεγαλύτερες επιδόσεις, ενώ εκπαιδεύετε τους πιό αδύναμους.

Φόρμα Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εαν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το Simply, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας